Vägen till orgasm

Jag hittar boken som sedan mycket länge varit slut på förlaget. Den beskriver hur du som man kan bli mångorgasmisk, jag använder alltid denna beskrivning när jag själv lär ut detta. Boken finns i pocketformat på adlibris och kostar bara 39kr.

Här är texten på baksidan av boken:

Många onödiga problem, frustration och otillfredsställelse – både i och utanför sovrummet – beror på att kvinnans och mannens sexuella rytm och sexuella energier är väldigt olika. Vägen till orgasm lär läsaren hur man når sexuell harmoni i förhållandet, och hur man genom enkla tekniker och metoder kan må bättre och få ett mycket mer tillfredsställande sexliv.

Genom att anamma taoismens sexuella tradition kan man lära sig enkla konkreta och mentala tekniker för att uppleva den sexuella njutningen med hela kroppen. En av de viktigaste tekniker boken lär ut är hur mannen såväl som kvinnan kan få multipla orgasmer.

På ett unikt sätt kombinerar boken österländsk och västerländsk vishet, vilket ger kunskap om hur sex kan ge läkekraft och energi. Boken är rikt illustrerad med John Raynes sensuella teckningar.

 

3 nov 2012