Tantraterapi...

...är en kombination av sexsibilitycoaching och en mängd olika tekniker, som passar dig som...

  • som påbörjat din tantriska resa och som vill komma vidare
  • vill lära känna din kropp ännu mer, så att du vet vad du vill och kan be om det
  • vill vidareutveckla din sexualitet - uppleva mer och komma längre på din resa
  • vill väcka din sexualitet till liv - har tappat kontakten med din sexuella kraft
  • är i en relation som behöver ny inspiration - kom och lär dig nytt
  • är på väg in i en relation - stärk din kroppskännedom och känslighet
  • är singel - känner hudhunger och  önskar mer beröring

En tantraterapisession är för dig som är nybörjare eller redan tagit dina första steg inom tantra och som vill utöka din möjlighet att upptäcka mer av dig, vill arbeta vidare med din sexualitet och kroppsuppfattning och som vill ta aktiv del i att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Målet är återställa en avslappnad och naturlig relation till kropp, sexualitet och intimitet. Har du problem av något slag eller upplever att du har någon slag blockering som hindrar dig från njuta så som du önskar kan du kombinera din tantraterapisession med helhetsterapi. Då använder jag mig av en teknik där jag rensar bort de blockeringarna i ditt energifält som du inte behöver längre. Efter det flödar energierna friare i din kropp.  

Hur en behandling går till i detalj är väldigt individuellt eftersom jag lyssnar på vad kroppen behöver, men i stora drag kan det gå till så här... Vi börjar med ett samtal, där jag vill ha svar på vad du gjort innan, bl.a. lär ut tekniker som kan förhöja din upplevelse. Jag har ett tantriskt förhållningssätt till allt jag gör, vilket innebär att jag är helt närvarande i nuet och öppen för det som just din kropp behöver. Det är ofta inte alls det som du tänker och tror att det är. Problemet med de flesta av oss är att vi tappat kontakten med våra kroppar och stängt av kommunikationen med den. Genom att börja lyssna och öppna upp för kommunikation igen, kan nya nivåer av njutning nås. 

Praktisk information, första behandlingen varar i 2,5- 3 timmar och kostar  2900kr t.o.m. 31/7 2017. därefter 3300kr. 

Läs också tips för dig som känner dig osäker på hur du ska välja...

För bästa möjliga effekt av de sessioner jag ger, rekommenderar jag dig att planera för ca 3 tillfällen. Första tillfället rekommenderas alltid att vara 3 tim, därefter räcker det med 2,5 eller 2 tim. Jag ger dig övningar mellan gångerna vilket ger dig ökade möjligheter att förfina dig i din upplevelse och njutning. Eller om du hellre vill börja med att prata en timme, boka mig för 60 min, därefter kan du bestämma dig om du vill gå vidare, om mina sessioner är något för dig.

/anna-jonsson-sexsibilitycoach_tantraterapi.jpgJag som skapat denna sida heter Anna Jönsson och jag är utbildad sexsibilitycoach och tantra- och helhetsterapeut. Vill du boka en tid för tantraterapi? Då gör du det enkelt här på Boka direkt  eller ring på 0709-203192, jag finns i Hässleholm och Stockholm 

 Läs feedback! 

Vill ha mesta möjliga ut av sessionen? Tänk igenom vad du skulle vilja uppnå om det inte fanns några begränsningar. Det kan vara större tillgång till det som är du, större njutning bortom det du redan vet, djup avslappning som håller i sig, mer harmoni i livet, frid i sinnet, eller något annat som just du behöver.

Vid uteblivet besök  - debiteras hela beloppet via faktura

Vad säger de som redan besökt mig?

 

Min specialitet är en behandling/session med tantriskt fokus, vilket innebär att jag är närvarande i det som är just precis nu. Jag bjuder in dig till att vara i det nuet tillsammans med mig så att vi kan låta det ske som vill ske och vi har inga tankar eller fantasier om vad det skulle vara. Jag lovar dig att det är en större och djupare njutning i ett sådant förhållningssätt. Läs mer om mig här!