Vad är Tantraterapi?

Tantraterapi är en form av session där sexsibilitycoaching och tantramassage kan ingå. Syftet är att genom medvetenhet om andningens betydelse för närvaro och ökad kroppskännedom, förmedla verktyg för större njutning och utveckling av sexuell energi i kroppen. Med denna kunskap kring andningens betydelse bygger du som klient tillsammans med mig upp energi i din kropp som för en del kan uppfattas som sexuell. Det kan innebära att upphetsning kan upplevas och därtill en skön njutning. Som bonus får du en djup avslappning i kroppen bortom det som du trodde var möjligt.

Som Tantraterapeut har jag gått en utbildning i Köpenhamn och lärt mig grunderna i

  • klassisk tantramassage,
  • taoistisk helkroppsberöring,
  • sensuell holistisk massage,
  • tantrisk healing massage och
  • dynamisk tantramassageterapi.

Förutom detta har jag gått åtskilliga kurser för lärare som Lorenzo Stjernkvist, Carl och Jenny Rehbinder, Charlotte Norell, Smrati Skog, Betty Martin m.fl. Utifrån dessa kunskaper har jag skapat min egen Helkroppsberöring med tantra fokus - ett annat namn på tantramassage, som jag kombinerar med Sexsibilitycoaching och kallar det för enkelhetens skull för tantraterapi.

I mina sessioner använder jag mig också av

Helhetshealing - rensar blockeringar och får igång flödet i kroppen

Access Bars och Kroppsprocesser - rensar blockeringar och får igång flödet i kroppen

 

 

/anna-jonsson-sexsibilitycoach_tantraterapi.jpgVälkommen till mig - Anna Jönsson och jag är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut. Vill du boka en tid för tantraterapi? Det gör du enkelt här på Boka direkt  eller ring på 0709-203192, jag finns i Hässleholm och Stockholm