Tantramassage, vad är det?

tantramassageTantramassage är en långsam skön beröring i form av strykningar över hela kroppen, som får dig att slappna av och njuta på en nivå som du inte trodde var möjligt.

En form av tantramassage använder sig av olika saker som fjädrar, sidentyger, även ridpiska om du är nyfiken på det, tryck med  händer, tyngd  m.m. allt för att du ska få så många nya förnimmelser och sensationer som möjligt i din kropp. Dessa senationer tillsammans med de tekniker såsom tex andning sätter igång energier i  kroppen. För många kan detta kännas sexuellt

I de sessioner jag ger, kan tantramassage ingå, men bara om det är det din kropp behöver. Med ett tantriskt förhållningssätt styrs man inte av tankar och åsikter utan av det som är mest främjande för den totala upplevelsen.  

Om en tantramassage är det som din kropp behöver:

För att få så mycket som möjligt ut av en tantramassage behöver du tänkt igenom vilket syfte du har och vad du vill uppnå. Du behöver ha lärt dig de tekniker som kan påverka din upplevelse och vara helt införstådd med vad ette tantriskt förhållningssätt kan innebära. Det är jag som ger och det är du som tar emot, allt fokus är på dig och din upplevelse.

 

Observera att en tantrisk massage är något som sker i stunden och om man vill bestämma innan vad som ska hända och styra det, då är det inte en tantrisk massage man får eller upplever. En beställning på vad man vill ska ske stänger för möjligheten att uppleva det som är bortom det man trodde var möjligt.

/anna-jonsson-sexsibilitycoach_tantraterapi.jpgJag heter Anna Jönsson och är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut. Vill du boka en tid för tantraterapi? Du gör det enkelt här på Boka direkt  eller ring på 0709-203192, jag finns i Hässleholm och Stockholm 
Vill du bara prata, har ett problem eller en fantasi som du vill ha en objektiv syn på? Klicka här!