Sex tips...

... som får dig att njuta bortom det du trodde var möjligt

  1. Första steget är att komma underfund med vad du vill och önskar. Många av oss, har uppfostras till att tänka mer på andras behov än på sina egna, därför är det viktigt att förstå detta och ändra på den tanken. När du kommer underfund med vad du själv vill och njuter av är det lättare att undvika att låta sig styras av andras förväntningar och åsikter. För om du inte vet vad som är bra för dig är det svårt för någon annan att veta det. Våga vara besvärlig och uttrycka dig tydligare och tydligare för varje gång. Ingen är telepatisk och kan läsa dina tankar.

  2. Se resan som målet. Det traditionella sättet att se på sex och njutning är att man ska uppnå högre och högre upphetsning för att sedan gemensamt nå ett sanslöst klimax när bägge njuter maximalt. Kan du se njutningen som en resa med upp och nedgångar i intensitet av upphetsning, då kan du förhålla dig mer avslappnat och få ut ännu mer av din samvaro med din partner. Att ha olika partners varje gång har sin tjusning, men att fördjupa sig i en partner som är på samma våglängd är något som betalar sig i längden i form av djup av njutning på många plan.

  3. Välj rätt partner. När du lärt dig vad dina behov är och kan uttrycka dom är det viktigt att hitta en partner som lyssnar på dig och som stannar kvar närvarande med dig vad som än händer.

  4. Utveckla dig sexuellt, det finns många möjligheter, det första är att besöka en tex en sexsibilitycoach som kan ge dig hintar om hur du med enkla medel kan lära dig hur du kan njuta än mer av det som du, eller åk på festival eller kurs för att umgås med likasinnade. Även i dessa kretsar har man ofta sex som en privatsak, men allt som har med att utveckla sin sexuella upplevelse och kraft kan man göra i sällskap med andra till mycket tillfredställelse för alla inblandade

  5. Se till att välja bort de sammanhang där man skämtar om sex och pratar nedlåtande om dig som person. Du är värd mer. Att tillåta sig att vara allt man är och njuta fullt ut av sin kropp är det som vi är ämnade att göra här på jorden. De som inte kan se det är inte värda din uppmärksamhet.

  6. Var nyfiken! Ta varje möjlighet och våga utforska mer av dig. Det finns massor med möjligheter och du är här för att det är dags nu för dig att börja älska dig själv.

 

Jag som skapat denna sida heter Anna Jönsson och är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut. Vill du boka en tid för tantraterapi? Det gör du enkelt här på Boka direkt  eller ring på 0709-203192, jag finns i Hässleholm och Stockholm