Lider du av porrimpotens?

OBS! Texten är hämtad från Flashback- jaget i texten är en man! 

Om man under längre tid onanerar och brukar porr kraftigt, så vänjer hjärnan om dopaminreceptorerna att tända till på visuell stimulans; porr. Med andra ord kan kroppen bara bli kåt/upphetsad om den får kolla på porr och onanera samtidigt. Skulle en naken tjej ligga framför dig i sängen så händer ingenting, för kroppen tycker inte det är nog upphetsande.


-- Re-boot / återställning av kroppen --
Lyckligtvis finns det en beprövad och "enkel" metod för att återgå till normalt tillstånd igen.
Det du behöver göra är att avstå TOTALT i minst 3 månaders period från följande tre saker:
* Porr
* Onani
* Orgasm

För vissa är det enklare och för vissa otroligt svårt; då det är ett slags beroende kroppen måste vänja av sig med. Vissa kommer misslyckas flera gånger, och andra kör i mål direkt. Det viktigaste är viljan att vilja bli fri från beroendet och börja tända på riktiga tjejer igen.


--- Vanliga frågor ---

-- Vad händer om jag råkar kolla på porr igen? --
Kommer jag att hamna på ruta 1 igen? - Nej!
Den tid du har avstått från porr, onani och orgasm, kommer alltid ha påverkat kroppen. Så länge du inte fastnar i beroendet och börjar onanera två gånger per dag i en veckas period igen, så är det lugnt. En re-lapse sätter dig förvisso tillbaka lite grann, men inte så mycket.


-- Kan man ha sex med en partner under återställningen? --
Detta är helt individuellt. För mig själv så gick det inte alls; jag förlorade oskulden på Viagra.
Om du kan ha sex med din partner -- ha det! Men försök att undvika orgasm så mycket du kan. Desdo mer du håller dig från orgasm, desdo mer kåt och galen blir man, och kommer på så vis ha större chans att lyckas i sängen nästa gång. Bäst av allt är ändå en helt ren PMO-fri period.


-- Kan man aldrig mer någonsin onanera? --
Givetvis kan du onanera när du är re-bootad. Detta är ingen religiös "anti-onani tråd". Detta är en tråd för att informera och hjälpa folk som led av samma sak som jag själv. Det är egentligen kombinationen av onani och porr som är boven, då hjärnan blir överstimulerad och vänjer om dopaminreceptorerna i hjärnan. Om du upptäcker att du har re-bootats klart och kan ha livligt sex igen, så gör onani nån gång i månaden ingenting; förutsatt att du inte kollar på porr. Tro mig, den skiten kommer du aldrig behöva igen när du får ligga med riktiga tjejer.


-- Är det någon som har lyckats bryta gamla vanor och är frisk idag? --
Ja absolut, det finns gott hopp för alla som ger det en chans och du vinner normalt helt otroligt skön sex med din partner. Tipset är att undvika orgasm så mycket som möjligt också, då man till slut blir så kåt att man exploderar med sin partner.


-- Nyttig länk och information --
http://www.yourbrainonporn.com -- Allting som berör ämnet. Tusentals artiklar om alla frågor.

Hoppas du som läser inte lider av detta fenomen, om du gör å andra sidan, så gör det bästa valet du gjort någonsin och släng all porr och se ljuset i vardagen igen!

Texten är hämtad från Flashback

/anna-jonsson-sexsibilitycoach_tantraterapi.jpgJag som skapat denna sida heter Anna Jönsson och jag är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut. Vill du boka en tid för tantraterapi (sexsibilitysamtal + tantramassage) gör du det enkelt här på Boka direkt  eller ring på 0709-203192, jag finns i Hässleholm och Stockholm