Paket 3-4 ggr 10-12 tim

Paket 1 - Avslappning - Nå den avslappning som du inte trodde var möjligt.
Har du jobbat mycket och har svårt för att varva ner, är huvudet fullt av tankar och du har svårt för att sova. Är din nattsömn påverkad av din oförmåga att slappna av? plågas du av att du hela tiden måste göra något som skingrar din raqstlöshet? Känner du att du inte räcker till hur du än gör och vad du än säger?
Med olika tekniker som du får med dig hem och kan använda närhelst du behöver, lär du dig hur det känns att landa i dig själv och slappna av. När du hittar tillbaka till dig själv får du mer tillgång till din inneboende kraft och kan arbeta än mer effektivt när du väl är på jobbet.
I detta paket ingår helkroppsberöring med tantraterapi (en session då du får en förnyad kontakt med din kropp och kommer ner i djup avslappning)

 

Paket 2 - Njutning - njut bortom det du trodde var möjligt
Har du ett sexuella upplevelser som du verkligen njuter av, men vill njuta ännu mer? Onanerar du ofta och upplever stor njutning i det? Skulle du vilja njuta ännu mer om det var möjligt? Är du nyfiken på den nya sexualiteten och vad det hade inneburit för dig i form av ökad njutning

Paket 3 - Älskare - bli den partner alla vill ha
Detta är paketet för dig som känner dig otillräcklig och är trött på att fundera på hur du kan tillfredställa din partner. är du less på att bara ge och ge och att inte få något tillbaka? I detta paket lär du dig hur du kan uppgradera det du redan vet, förfina det och njuta från en helt annan nivå och det utan att ge avkall på det du vill ha.
Detta är paketet för dig som:
- lever i en relation som funkar rent praktiskt, men sexuellt är det långt ifrån det du önskar och vill
- lever som singel, antingen med många olika partners eller helt utan partner
- är trött på att göra ditt allra bästa, bara för att få veta att det ändå inte räcker
- mer eller mindre gett upp hoppet på att få något av allt det som du ideligen ger din partner, uppmärksamhet, beröring och njutning
- lever i en reltion med en man som skulle behöva det här paketet

Paket 4 - Att mötas - njut med varandra igen
Detta paket är för er som vill komma vidare i er sexualitet, som vill uppgradera er. Ni är nyfikna på hur ni kan använda er av dene rfarenhet och kunskap ni redan har och få det skönare och mer njutningsfullt. Begrepp som kommer att nämnas är närvaro, medvetenhet och andning. Vi kommer att gå igenom chakrasystemet, kundalini och självfallet anledningarna tiill att detta är viktig kunskap. Vi fokuserar på hur vi kan bygga upp och förstärka de band som redan finns i relationen. Vidare kunskap om den sexuella energin, olika slags orgasmer, kärlekmeditation, hur vi kan styra den och hur vi kan bygga upp den i kroppen. Hur man blir av med blockeringar och hur man kan undvika att skaffa nya.

Paket 5 - All inkluve

I alla paket ingår följande bonusar:

Bonus 1 - 1 timmes coaching (värde 1250kr)

Bonus 2 -

Bonus 3 - Längtar du efter sex, närhet och beröring? e-bok

/anna-jonsson-sexsibilitycoach_tantraterapi.jpgJag som skapat denna sida heter Anna Jönsson och jag är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut. Vill du boka en tid för tantraterapi (sexsibilitysamtal + tantramassage) gör du det enkelt här på Boka direkt  eller ring på 0709-203192, jag finns i Hässleholm och Stockholm