Ny kurs startar den 12 september

Detta är kursen för dig som är nyfiken på vad tantra kan vara för dig, som läst och tittat på en massa filmer på nätet och kanske tom funderat på att gå på kurs, men tycker att du vet för lite. Tantra passar alldeles utmärkt om man är singel, det finns fantastiskt mycket att upptäcka om sig själv och sin sexualitet med hjälp av tantran och det tantriska förhållningssättet. Att det i sin tur är ypperligt att ha kunskap om när man väl träffar en partner, är ju aldrig fel.

Denna kurs passar dig som lever som singel, både för dig som önskar förbli singel men också för dig som gärna vill träffa en partner. Eller för dig som lever i en relation med en partner som inte själv är intresserad.

Kursen består av 3 intromail som alla får som visat intresse + 28mail som utgör grunden + 28mail som utgör avancerad del. Du får inspirerande mail med övningar och inspiration kring tantra och om att leva tantriskt. Du gör precis så mycket som passar dig och du kan gå om kursen i ett svep i denna andra omgång. Vilket innebär att du får mail av mig i 3+28+28 dagar. Jag bygger på kursen efter hand och du kan (om du vill) vara med och påverka. Priset för 59 dgr är det du hittar på Tantraliv.nu


I priset ingår
* Ett mail varje dag i 3+ 28 +28 dagar med övningar och inspiration för ett mer tantriskt liv.
* Ett sexsibilitycoachsamtal (50min) efter halva tiden (värde 950kr) ( gäller bara för dig som går kursen första gången)

Bonus 1: pdf-fil - Skapa ditt eget tantrakit!
Bonus 2: pdf-fil - Manual för tantrisk massage för dig (och din blivande partner)
Bonus 3: 500kr rabatt vid bokning av 60 min sexsibilitycoachsamtal - via telefon, Skype eller Livemöte
Bonus 4: 500kr rabatt vid bokning av Tantraterapisession på 3 tim i valfri stad (Umeå, Stockholm, Kristianstad)

 

Du kan betala via swish på företagsnumret 1236185748 eller via faktura.

Nästa kursstart är den 12 sept - coachsamtal genomförs via telefon vecka 38 och 39 -  maila mig din intresseanmälan ( ej bindande) om du vill få mer info för att senare bestämma dig om du vill vara med på den!

18 aug 2016