Lär mer om tantra!

Jag får ofta frågor om tantra, vad det är och till vilken nytta man ska vara tantrisk. För mig är tantra ett förhållningssätt till livet som jag har övat och praktiserat sedan jag gick den första tantrakursen 2009. Jag startar nu en fri utbildning i vad tantra är, men också vad det kan innebära att leva tantriskt. Planen är att skicka ett mail var 14.e dag med start den 1/1 2017 och därefter varannan söndag.

Jag kommer att berätta om mitt liv som tantriker och i varje mail dela med mig om ren fakta kring tantra, kringliggande ämnen, tantriska övningar, tantrisk njutning, tips om intressanta filmer, kurser, böcker osv. 

De som kan ha nytta av att vara med är de som har frågor kring vad tantra är, vill utforska ämnet, är intresserade av att utveckla sin sexualitet, njutning, kommunikation, som ser potentialen i det tantrsiak förhållningsättet eller bara är allmänt nyfikna.

De övningar som kommer att vara med kommer att passa både singlar och de som har en partner, det kommer även tips på hur du kan fördjupa din relation med dig själv/din partner men också hur du kan attrahera in en ny partner om det är det du önskar.

Varmt välkommen!

Anmäl ditt intresse här!

 

20 sep 2016