Vill du ha en kram?

Tillhör du också dom som längtar efter en kram? Är det längesen du fick en eller sen du låg nära någon? Tillhör du också dom som lever ensam  får sällan eller aldrig närhet eller ens en kram?. Detta är extremt tragiskt då beröring hur lite det än är gör så mycket för välmåendet. Jag har massor med  kramar och vill gärna dela med mig.

Vill du ligga nära, hålla om och/eller ligga sked?  Ring mig på 0709-203192

Vi är båda påklädda. Det är jag som berör dig och känner jag mig på minsta sätt obekväm, kommer jag att omedelbart avsluta, utan att du får pengarna tillbaka. Observera att om du är ute efter något som ersätter sex i ditt  liv, kommer du att bli besviken med det jag erbjuder.

Iden har jag fått från Samantha Hess som startade Cuddle Up To Me i USA. Nu vill jag testa iden här för att se om det funkar i Sverige.

/anna-jonsson-sexsibilitycoach_tantraterapi.jpgJag som skapat denna sida heter Anna Jönsson och jag är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut. Vill du boka en tid för tantraterapi? Det gör du enkelt här på Boka direkt  eller ring på 0709-203192, jag finns i Hässleholm och Stockholm