Gott nytt år

Så var det dags att summera. Året som gått har varit fantastiskt. Antalet besökare på hemsidan har överträffat alla förväntningar jag någonsin haft, vid någon tidpunkt var antalet 150 unika, det är väldigt många. På ett sätt är jag glad för att inte alla dessa ringde till mig och bokade tid. Men å andra sidan hade det varit out of the limit om det hade hänt... så vad ska till för att jag under nästa år verkligen får 150 personer som ringer och bokar mig på olika sätt.

När jag sist var i Stockholm fick jag ett erbjudande om att också komma till Kalmar och ha sessioner. Än ligger dessa planer på steg ett, vi ska ner å spana på lokalerna nu på trettonhelgen, spännande att se vad det ska föra med sig. Jag har också fått möjlighet att hyra in mig i en lokal i Göteborg, det efter åtskilliga förfrågningar just där. Nu letar jag efter en ny lokal och får se var jag hamnar.

Hösten har varit bortom det jag någonsin kunnat tänka mig, redan i november hade mer än 22 besökt mig och jag kunde konstatera att intresset bara växer. Ser med glädje och förväntan fram emot vad 2013 öppnar upp för. Linköping har hört av sig, förfrågningar om föreläsningar och workshops ligger i önskekorgen. 

Det som ligger närmast i planerna är en Bodyprocesskurs i mitten av januari och första veckan i februari vecka 6 åker jag till Stockholm igen. I skrivande stund är hälften av tiderna bokade.

Jag hoppas jag får träffa just dig under 2013, jag kan faktiskt lova dig en upplevelse bortom det du trodde var möjligt.

31 dec 2012