Vissa frågor är alltid samma..

Att ständigt få frågan om prostatamassage,  kukmassage eller happy end ingår i mina sessioner är lika extrem tröttande som det är för en exclusive sportbilsförsäljare som ständigt får frågan om de säljer tråkiga, trista och förutsägande bilar.... Om du får  möjligheten att köra och äga en riktigt vältrimmad exklusiv sportbil, hade du då verkligen envisats med att fortsätta köra din egen risiga, rostiga och tråkiga bil??

Är det verkligen så att många faktiskt inte vill uppleva något mer eller är de så fast i sin föreställninga att det inte finns något mer bortom det vanliga porrfilmssexet att det inte ens vill testa? Jag blir ibland riktigt orolig när 8/10 uttrycker uttalat eller outtalat en önskan om att sessionen ska avslutas med en happy end. Själv tappar jag ofta gnistan och undrar vad jag håller på med. Jag vill ju förmedla något mer och härligare, men reduceras ofta till att leverera det som alla redan vet och känner till. Jag känner att det är under min nivå för vad som känns roligt och för vad jag vill tjäna pengar på.

I Sverige är det straffbart för någon att med pengar betala någon annan för beröring på könet, något som inte alla är medvetna om. Kanske är det därför frågan måste ställas om och om igen...

 

25 okt 2013