Den nya sexualiteten

Den nya den sexualiteten utgår ifrån mig och mitt inre, vad jag och min kropp vill uppleva. Den är närvarande med mig och/eller min partner. Jag kan njuta fullt ut själv eller med en partner, men det är inte avhängigt på att en partner ger mig min upplevelse. Med närvaro, avslappning och andning kan jag påverka min upplevelse i varje nytt nu, och jag kan njuta hur mycket jag vill i allt jag gör. Sexualiteten är ett med mig alltid. Jag har den som en god vän ett flöde i min kropp som jag aldrig mer vill tappa kontakten med. Det betyder inte att jag har penetrerande sex med allt och alla, det betyder faktiskt att jag har betydligt mindre penetrerande sex än innan. Den flödande sexuella energin som jag nu har i min kropp hjälper mig att läka mig inifrån och jag mår väldigt bra av den. Jag har lärt mig att cirkulera energin i min kropp, att ladda min kropp med den och att få härliga helkroppsorgasmer som vitaliserar hela mig och det gör att jag kan njuta än mer av att vara jag. Olika människor har olika upplevelser och just det gör att det finns varken något fel eller något rätt. Och det finns heller ingen mall för hur det ska gå till, alla har sina egna vägar… Jag är glad om jag får vara med att bidra en bit på din väg.

För några år sedan ringde en Kalle till mig, han var mycket skeptisk till det jag påstod på min sida, om att man kunde få kontakt med sin sexualitet igen. Han var 65år och hade en relation till en kvinna sedan många år tillbaka. Deras sexliv var i stort sätt dött, hon ville bara ha snabbisar för att få det överstökat, men han ville något mer men visste inte vad. Han hade hittat min sida och läst om alla nöjda klienter som hade upptäckt sig själva igen. Han trodde verkligen inte på att det skulle fungera, men han bestämde sig ändå för att ge mig en chans. Redan efter första sessionen var han helt lyrisk och lycklig. Han hade fått igång energier i sin kropps om han inte trodde fanns. Med en enkel andningsteknik förstod han hur han kunde påverka sin upplevelse och styra energin i kroppen. Han skulle hem och tänka på saken och skulle ringa igen och boka en ny tid om en månad. Två dagar senare var han tillbaka och fick ytterligare insikter på vilka föreställningar som påverkat honom och hur han nu kunde njuta på en nivå som han inte trodde var möjlig. Sist vi hade kontakt hade han gjort slut med sin kvinna och utvecklat sin sexualitet på ett sätt som inte ens fanns i hans vildaste fantasi när han träffade mig första gången.

Tycker du att det låter lite väl enkelt det här? Tillhör du dom som känner en längtan efter sex, närhet och njutning, men så fort du får möjlighet till detta kommer du in i ett tillstånd av pinsamma obekväma känslor som skam och skuld för att göra något som dina föräldrar inte skulle tillåta. Du vet ju att du är vuxen nu och egentligen inte behöver lyssna längre på vad de säger men ändå spökar de där orden och styr ditt liv. Det gör att du sällan känner dig bekväm med din sexualitet, din kropp eller när du träffar en partner.

Du kan känna att hur du än gör blir det aldrig bra, du har höga krav på dig själv och detta styr ditt liv på jobbet, i relationen och när du ska ha sex. Din partner vill att du ska kunna göra både det ena och andra men din ångest för att det ska vara tillräckligt bra, stoppar dig på olika sätt, för tidig utlösning, impotens, anspänning i kroppen.

Nakenhet i sig är en signal för dig att det handlar om sex, du har svårt för att slappna av med dig själv och din nakna kropp tillsammans med andra.

Per-Åke hade gått hos mig några gånger, när han tog mod till sig och frågade mig om jag kunde lära honom att onanera. Han hade precis träffat en kvinna som så gärna ville att de skulle göra det tillsammans, men han kände sig så oerhört pinsam i den situationen, han visste inte riktigt hur han skulle göra, bara det fyllde honom med mycket skam. Han var trots sina 55+ fortfarande styrd av de ord som hans föräldrar lagt på honom när han var liten och upptäckte sin kropp.
Jag inspirerade honom rent praktisk i hur han skulle gör, först utan olja och sedan med och han tackade mig för att jag inte gjorde någon sak av att han inte kunde, att han så fullständigt kunde slappna av med mig och att han nu hade upptäckt helt nya delar av sin kropp som han förut aldrig vågat beröra. ( utdrag ur e-boken om den nya sexualiteten)

28 sep 2015