Boosta ditt system...

Din kropp behöver inte bara mer syre, uppmärksamhet och beröring, du behöver också hjälpa den att rensa ut sådant som du inte behöver längre. Det handlar inte bara om att motionera och bli av med överflödiga kilon, mest handlar det om att ge den verktyg för att finna tillbaka till den vitala kraft den en gång hade. Det är aldrig försent att ge den extra liv och kraft. Med en enkel produkt får du din styrka och kraft tillbaka.. men eftersom du skapat det du har idag på det antal år som du är, behöver du ha tålamod, villighet och envishet och inte ge upp bara för att du inte får omedelbart resultat. 10% får resultat på en vecka, men de allra flesta behöver längre tid på sig... Produkten jag rekommenderar är ASEA - ett cellvatten med redox signalmolekyler. Alla har en produktion av dessa Redox Signalmolekyler till 100% när vi föds, men vid 70år ålder är produktionen nere på 10% vilket förklarar varför vi får sämre och sämre läkningsförmåga ju äldre vi blir.

 

 

Jag har själv druckit ASEA sedan maj 2013 och är numera en vig allergifri kvinna med ett vitalt och sprudlande sexliv. Innan jag började var jag stel i mina leder och hade mycket värk, jag hade dessutom svår pollenallergi och en kropp som knappst hade så stor lust till sex med allt vad det innebar i frågan om att röra kroppen i olika positioner.  Jag har provat väldigt mycket genom åren, men ASEA är det första som hjälpt mig mer långsiktigt att bli både smärtfri och allergifri. Att min kropp är vigare än någonsin är helt enkelt underbart när man som jag har stort intresse av att utveckla min sexualitet på många olika sätt. Ring mig om du tycker detta låter som något för dig...

För att förstå ASEA behöver vi tänka utöver vitaminer, mineraler, spårämnen, enzymer och aminosyror.
Vi behöver tänka på en djupare nivå av våra organs behov som är på cellulär kommunikations nivå.
ASEA är ett kommunikations supplement. ASEA är den enda produkten i världen som stödjer kroppen att läka inifrån och ut och påverkar vår hälsa på en så djup nivå som inget kosttillskott tidigare klarat. Forskning utförd av oberoende forskare över hela världen bekräftar den viktiga betydelsen som Redox-signalering har för cellhälsan. Varje dag publiceras mer forskning och artiklar om Redox-signalering, något som gör detta till ett av de snabbast växande områdena inom vetenskapen.
ASEA är den första och enda stabila, perfekt balanserade blandningen av dessa Redox Signal Molekyler (RSM) som finns utanför levande celler. RSM kan användas för att hjälpa kroppen att uppnå balans genom att bla stödja immunförsvaret och återuppbyggnadsprocesser. RSM ger en mängd fördelar för dig, din kropp och din sexualitet. Med en stark kropp återfår du din vitalitet. Välkommen att kontakta mig för mer info!

Anna Jönsson
0709-203192
ajonsson.teamasea.com

 

tantramassage,sexsibilitycoachJag som skapat denna sida heter Anna Jönsson och jag är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut. Vill du boka en tid för tantraterapi? Det gör du enkelt här på Boka direkt  eller ring på 0709-203192, jag finns i Hässleholm och  Stockholm