Kolla även

En inspirerande film om fördelen med att använda konom...

Visste du att ...

...att även du som man kan bli mångorgasmisk? Ladda ner! - Kul utan sprut! - HÄR

...att en rejäl nässelpulverdos ( ca 3 msk) med upp till 7 dl färskpressad grapejuice (drucket under 20-30 minuter) är så nära man kan komma ett välkänt potenspiller som börjar på vi och slutar på agra, för både honom och henne.

...att förändring sker inte genom strävan till att bli annorlunda, bättre, helare. Förändring sker genom att bli medveten om och acceptera den Du är idag.

...att fitta är fornordiska och betyder våt ängsmark?

...att kuk är fornnordiska och betyder knölig utväxt

..att liknande områden som de man pratar om inom zonterapi, akupressur och akupunktur finns i våra könsorgan?

Med dessa områden är det så fiffigt ordnat att när penis kommer in i vagina kommer område mot område precis att passa in i varandra. Egentligen behöver man alltså inte veta var de olika områdena sitter! Det är bara att älska så uppstår skön och läkande stimulans och man slipper gå till zonterapeut!
    Längst in i vagina finns hjärtområde som också täcker in tunntarm och blodkärl samt område för lungor, tjocktarm och hud. På penis finns dessa områden på ollonet, lungorna på sidan och hjärtat på toppen.
Sedan kommer områden strax nedanför ollonet och lite längre ut i vagina för mjälte, bukspott- körtel och muskler.
Så område för lever, nerver och gallblåsa och sist längst ner på penis innan pungen finns område för njurar, urinblåsa och skelett. På kvinnan sitter dessa längst ut i vagina plus små punkter för alla hormonkörtlar. Hos mannen finns dessa körtelområden på pungen. Därav kan man dra slutsatsen hur viktigt det är för mannen att hans pung också får massage. Genom att älska ofta och länge får man utmärkt akupressurbehandling!

...att om du känner stort behov av beröring eller  lider av hudhunger då kan du 

  • Stå länge i duschen eller ta ett varmt bad. Vattendroppar är också beröring.
  • Sov under ett lite tyngre täcke. Gärna med en varm vetekudde eller varmvattenflaska som sällskap. Även värme frisätter oxytocin.
  • Massera dina fötter, till exempel framför teven. Huden på fötterna, liksom den på händerna och i an-siktet, kryllar av beröringsreceptorer. Beröring på dessa hudytor ger därför ett särskilt stort oxytocinpåslag. Du behöver inte ta i, lätta strykningar räcker. Använd gärna massageolja.
  • Pyssla. I trädgården, köket eller garaget. När dina händer pillar med något frisätts oxytocin. Repetitiva och långsamma sysslor, som att rulla köttbullar, är särskilt lugnande.
  • Ett keligt husdjur kan göra underverk, särskilt för den som lever ensam.
  • Investera i någon form av beröringsterapi, som massage eller taktil stimulering.      (Källa: DN)

...att oxytocin som man förr trodde bara var ett kvinnligt hormon finns hos alla och  kallas också för lugn och ro hormonet...

För att få behovet av detta hormon tillfredställt varje dag behövs 20 minuters beröring.

/anna-jonsson-sexsibilitycoach_tantraterapi.jpgJag som skapat denna sida heter Anna Jönsson och jag är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut. Vill du boka en tid för tantraterapi? Det gör du enkelt här på Boka direkt  eller ring på 0709-203192, jag finns i Hässleholm och Stockholm